Nog even... - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van Arjan & Susan Heijden - WaarBenJij.nu Nog even... - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van Arjan & Susan Heijden - WaarBenJij.nu

Nog even...

Door: Susan

Blijf op de hoogte en volg Arjan & Susan

22 September 2005 | Nederland, Tilburg

De spanning is voelbaar. Over minder dan twee weken (3 oktober) zitten we in het vliegtuig richting Singapore. Van daaruit zullen we op 7 oktober doorvliegen naar Viëtnam, Hanoi. Pas op 3 november zullen we terug vliegen via Singapore naar Schiphol. Alle tijd daar tussen, ligt voor ons nog open om in te vullen. We nemen onze mountainbikes mee, dus de bedoeling is wel dat we wat kilometers per fiets gaan afleggen.
Zoals de meeste van jullie weten willen we in Viëtnam gaan trouwen. Of dit gaat lukken blijft tot de laatste minuut spannend. Wellicht kunnen wij jullie via deze site laten weten of wij als meneer en mevrouw van der Heijden zullen terug keren naar Nederderland. Aan ons zal het niet liggen!
Verder staan in Viëtnam, Sapa, Halong Bay, Hoi An en Ho Chi Minh City op de planning.
De afstand tussen Hanoi en Ho Chi Minh City (Saigon) is maar liefst 1800 kilometer. Wij zijn dan ook erg blij met het treinspoor dat langs deze route gaat.
Afhankelijk van de gelegenheid gebruik te kunnen maken van een computer en van hoe druk wij het hebben met vakantie vieren, zullen we jullie via deze site op de hoogte houden van onze avonturen. Jullie kunnen via deze site ook reageren. Wellicht is dit de makkelijkste manier om contact met ons te zoeken, tijdens onze reis.

• 22 September 2005 - 13:33

Carel:

fff e eenn test van de janfabriek

• 22 September 2005 - 14:04

Eefje:

Hoi Susan
    Ik zie dat het gelukt is met het vinden van de site en dat je er in korte tijd al iets moois van hebt weten te maken. Ik zie je nog wel op SH voor dat jullie gaan. Maar nog veel plezier met de voorbereidingen.
    Liefs Eefje

• 23 September 2005 - 10:24

Martine:

Jeeeeeeeetje wat ongelofelijk cool dit, ik wist niet dat dat allemaal zomaar kon. een eigen site! hihi, doe jij zeker susan, ik ben helemaal onder de indruk. echt leuk

• 28 September 2005 - 09:18

Bert:

Lullig om mijn stukje eraf te halen... ik zal nog eens moeite doen.
    Gr. Laaf

• 28 September 2005 - 12:18

Susan:

Sorry, Laaf!

• 30 September 2005 - 10:34

Marijke:

Hey suus en Arjan

Even een berichtje van mij nu jullie nog in Nederland zijn,dan weet ik zeker dat jullie hem kunnen lezen. Ik wens jullie natuurlijk een hele goede vakantie en niet te vergeten een hele fijne TROUWDAG! Maar daar maak ik me niet druk om. Geniet van alles.
    Liefs Marijke (je zusje)
    PS Mam heeft de muntjes!Hihi

• 30 September 2005 - 10:50

Susan:

ThanX zus!

• 30 September 2005 - 10:53

Mam:

Wat een leuke site zeg.
    Fijn dat we zo op de hoogte kunnen blijven en contact kunnen hebben.
    Nog maar......3 nachtjes slapen....en de kans om nog even hollandse kost te eten.
    @(=knuffeltje) mam

• 30 September 2005 - 19:57

Kim:

echt leuk deze site. Ik kreeg hem op mijn werk niet geopend, maar thuis dus wel. Ook super om jullie reiservaringen zo een beetje te volgen......

• 30 September 2005 - 19:59

Jan:

wie is bert??

• 01 Oktober 2005 - 19:22

Bert:

ik ben de vriend van ernie

• 02 Oktober 2005 - 10:01

Rachel:

Nog 1 nacht hier en dan gaat het dan toch echt gebeuren. Ik wens jullie erg veel geluk en plezier toe, maak er iets moois van. Geniet van al de nieuwe indrukken die je op doet zowel de leuke als de minder leuke. Ik blijf jullie via deze site volgen.

• 02 Oktober 2005 - 17:45

Daniëlle:

Ik wil jullie een hele fijne vakantie toewensen en natuurlijk ook een superfijne trouwdag. Ik vindt het erg bijzonder om daar te trouwen.Geniet ervan! Groetjes van Daniëlle

• 02 Oktober 2005 - 21:37

Pap:

Hallo wereldreizigers
    Nog 1 nachtje slapen en dan?????????????
    Jammer dat we niet mee gaan nu vanaf deze site jullie volgen is al wat bijzonders. Wat ik jullie wens weten jullie wel dus dat hoef ik niet te schrijven. Dat we jullie gaan missen is zeker. Zou je dit gaan missen komt er geen kans het in te halen dus geniet met volle teugen, kijk goed om je heen en doe je ervaringen op. Ik (Wij) zijn trots op jullie.