Thuis! - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van Arjan & Susan Heijden - WaarBenJij.nu Thuis! - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van Arjan & Susan Heijden - WaarBenJij.nu

Thuis!

Door: Susan & Arjan

Blijf op de hoogte en volg Arjan & Susan

05 November 2005 | Nederland, Tilburg

Na een lange, maar goede, vlucht zijn we nu dan echt weer thuis! Het is wel even wennen aan alles en iedereen. We zijn zo lang alleen met z'n tweeën geweest. Niemand die ons kon verstaan. Lekker in ons eigen anonieme leventje. En hier stonden we dan, opeens weer op Schiphol, tussen de Nederlanders. Eenmaal door de deur stond er een warm gezelschap ons op te wachten met een enorm spandoek. Waar "honderd jaar geluk aan het bruidspaar" op stond. In het Vietnamees nog wel, dankzij de plaatselijke loempia verkoper!
Zodra we de Pater Bleijsstraat inreden zagen we dat ons nog meer verrassingen te wachten stonden. De straat was versierd, maar dat was niets vergeleken bij wat we zagen nadat man zijn vrouw over de drempel had gedragen. Slingers, ballonnen, rozenblaadjes op bed, champagne, lampjes, een volle koelkast, kaarten, bloemen!
Wouw, moeders, Marijke en Annet hadden zich flink uitgesloofd.
De volgende dag werden er ook nog bloemen bezorgd en we werden overladen met sms-jes!

De champagne is geknald en we hebben op bed geproost terwijl we alle belevenissen, avonturen, ontdekkingen en vooral ook alle warme aandacht van iedereen nog eens hebben overdacht. Het was heerlijk!

We zijn er weer. We zijn blij, trots en gelukkig! Bedankt allemaal!

XXX, Arjan & Susan

• 05 November 2005 - 19:06

Martinus:

willkomme in die niederlande
    blijf rustig
    drink veel (alcohol)
    zet telefoons soms langdurig uit
    kijk niet naar het nieuws
    maar naar de lucht en de mooie blaadjes
    see you soon
    honnies
    x

• 06 November 2005 - 14:06

Ikke:

Ikke zegt bedankt dat we mochten mee reizen en genieten. Nu het gewone leven er weer aankomt verandert mijn identiteit weer in die gewone .........????????

• 06 November 2005 - 17:36

Rachel:

Leuk zeg!! al die foto's. Nadat ik je gesproken had, ben ik meteen achter de computer gegaan om te kijken. Jullie hebben er echt veel andere foto's bijgezet. Ook leuk om te zien jullie verwelkomt zijn hier in nederland.

• 06 November 2005 - 18:16

Daniëlle:

fijn dat jullie zo'n hartelijk welkom hebben gehad met de thuiskomst. dat hebben jullie ook wel verdiend.
    Nu begint het gewone leventje weer, helaas, of niet?
    Ik wil jullie bedanken voor de leuke verhalen van jullie vakantie. ik heb er echt van genoten!

Groetjes van Daniëlle

• 06 November 2005 - 19:49

Ome Jo, Tante Annie, John, John, Susan, Bregje En:

Het is voor ons een verrassing dat jullie al thuis zijn. We lezen het zojuist. Wat een geweldig ontvangst daar op schiphol, maar bij een huwelijk kun je ook niet anders verwachten.Arjan, voordat we verder gaan met ons verhaal willen we eerst toch wel even wat weten. WAT zat er nou eigenlijk in die dozen?(Iets voor d'n handel of iets voor in jullie huis? We horen het wel).Hopelijk wennen jullie hier weer snel,want het luxe leventje kan niet eeuwig duren. Sambal bai?? nou luitjes, de groeten hier van ons. P.s. gezien deze site dorr vele mensen gelezen wordt, willen we hier direct gretig gebruik van maken. Jo v/d/ Heijden verkoopt prachtige buxussen voor nie veul !!!!(Ja Susan het zijn en blijven van der Heijdens). Doei!!!!!

• 07 November 2005 - 09:33

Tante Annie En Ome Henk.:

foto's zijn prachtig.
    gefeliciteerd met je verjaardag.
    kusjes,doei.

• 07 November 2005 - 10:55

Bert:

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk, en ook met je verjaardag suus!

• 25 Oktober 2006 - 20:44

Rachel:

Gefeliciteerd 1 jaar getrouwd zijn jullie al weer. Wat gaat de tijd toch snel 1 jaar geleden trouwde jullie in vietnam. In nederland hielden jullie een knalfeest voor al jullie vrienden en bekende en natuurlijk niet te vergeten de familie. Ondertussen is er veel gebeurd in het jaar. Verhuisd naar amsterdam en allebei een nieuwe baan. Ik hoop dat de komende jaren jullie ook veel geluk en verassingen brengt. Liefs Rachel