"goooood bye Vietnam!"
Door: Arjan & Susan
Blijf op de hoogte en volg Arjan & Susan
02 November 2005 | Vietnam, Hanoi
Jullie zijn ons voor! Maar vooruit, wij zijn ook een beetje laat. Inderdaad, we proberen van onze rust te genieten in deze, toch wel hippe, stad met zes miljoen inwoners! Dat genieten lukt wel, het is hier alleen 800 graden. Lekker herft weer, met zo'n graadje of 20, klinkt dus best aangenaam.
We komen naar huis!
Vrijdagochtend om kwart voor zeven zijn we gewoon weer op schiphol.
Rest ons niets anders om iedereen te bedanken voor het enthousiasme en reacties op onze site. Heel erg bedankt allemaal!
Het was heel erg leuk om jullie op de hoogte te houden. En vooral voor mij, Arjan, was het iets geheel nieuws om mezelf notabene via internet zo bloot te geven.
Ik was er tot aan Singapore ook niet zo happig op, maar ben het steeds meer gaan waarderen en werd steeds enthousiaster.
Zie nog onze laaste avonturen op de laatste foto's...
Tot snel allemaal! XXX
02 November 2005 - 07:56
Patrick:
Arjan, susan, blij dat jullie weer terug zijn. Ik vind het goed dat je je zo bloot hebt gegeven op internet de laatste tijd, sterkere nog: ik heb nog NOOIT zoveel bloot gezien op internet, C U -
02 November 2005 - 08:12
Arjan & Susan:
Snelle Jelle! We zijn nog hier, NAAKT! -
02 November 2005 - 10:32
Mam:
Fijn nog een berichtje. Ik hoopte het wel maar wilde het zekere voor het onzekere nemen. Het is heel bijzonder geweest om vanaf deze kant van de aardbol met jullie mee op reis te mogen gaan want zo voelt het een beetje.
Jullie berichten waren mooi geschreven, oprecht en indrukwekkend. Dus jullie bedankt voor het willen delen met ons.
De laatste "avonturen" roepen alweer zoveel vragen en indrukken op. Dat moet wachten tot thuis, nu niet meer zo lang. Nu rest jullie nog even genieten van de laatste dagen en alles nog eens goed in je hoofd prenten. Ik geloof niet dat jullie nooit meer naar Vietnam gaan als was het over 25 jaar..haha
Tot gauw @@@@@s mam -
02 November 2005 - 20:02
Rachel:
Hallo meneer en mevrouw van der Heijden!!!! Welkom weer in Nederland. Moe maar voldaan zullen jullie terug keren van jullie reis. Ik heb het erg leuk gevonden om jullie ervaringen te lezen via deze site. Ik zal het echt gaan missen, want ik hield jullie nauwlettend in de gaten. Toch vind ik het veel leuker om straks in het live met jullie over jullie belevenisen te kunnen spreken. Volg de goede raad van Ikke op: "let op je tassen bij het vliegveld". ( Ben wel erg benieuwd wie Ikke is. Heb een vermoeden, maar wie weet zit ik er vet naast.) -
03 November 2005 - 21:52
Teaka En Hes:
Hele goeie reis toegewenst!!
Het ziet er allemaal geweldig uit... het is een prachtige site, leuk om op deze manier jullie reis, huwelijk en vervolgens jullie huwelijksreis te kunnen volgen!!!!
Veel succes om weer in het ritme te komen in Nederland... maar jullie hebben iets unieks en moois om op terug te kijken!
Veel groetjes vanuit Waalwijk! -
04 November 2005 - 07:47
Rachel:
Welkom tjuis!!!!
Ik hoop dat jullie een goede terugvlucht hebben gehad. Fijn dat jullie er weer zijn.