Wouw! Wouw! Wouw!
Door: Susan & Arjan
Blijf op de hoogte en volg Arjan & Susan
27 Oktober 2005 | Vietnam, Nha Trang
Dit is echt leuker dan in de rij staan en handjes geven (denken wij). Maar we kijken er natuurlijk ook wel naar uit om jullie allemaal live te zien.
Leuk dat jullie op ons geproost hebben, Pa's, Ma's, zussen en broer! Erg leuk om jullie ook even op de foto te zien!
We zijn inmiddels aan onze huwelijksreis begonnen en gister naar Nha Trang gevlogen. Het bruidsboeket hebben we ook meegenomen, waardoor we onderweg constant gefeliciteerd worden door Tjang en alleman. Erg gezellig allemaal.
Hier zitten we lekker aan het strand of liggen aan het zwembad. In het zuiden is het zo mogelijk nog warmer, vochtiger en zonniger.
Morgen reizen we door naar Dalat. Dit ligt een beetje in het binnenland en op een berg. Helaas zijn we nu echt aan de terugreis begonnen. Tot snel! XXX!
27 Oktober 2005 - 17:37
Jeroen En Mija:
Hey broer en schoonzus hoe bevallen de eerste dagen als echtpaar?We hebben zoals je zag en leesde al een drankje genomen op jullie trouwdag.Altijd lekker hoor zon glaasje champagne.Wij willen jullie nog een prettige huwlijksreis toe wensen.Geniet er nog maar even lekker van en denk vooral nog niet teveel aan de terugreis.
xxx van ons -
28 Oktober 2005 - 13:31
TONY:
Proficiat met jullie huwelijk !!!!!!
Lachen die trouwauto, koningin staat er ook goed op !
Nog heel veel plezier en aan de foto's te zien zal dat wel lukken.
geniet ervan en we zien elkaar binnenkort.
Groeten,
Ton, Danielle, Mike en Floor.