Singapore
Door: Susan
Blijf op de hoogte en volg Arjan & Susan
05 Oktober 2005 | Singapore, Singapore
Vandaag gaan we Singapore in. Eens kijken wat er zoal te beleven is in het centrum. Maar eerst nemen we nog een duik. Al schijnt de zon niet echt, het zweet loopt hier de hele dag van je lijf. Lekker zwoel!
Ik vind eten nog erg spannend. Gister hebben we sushi gegeten. Het is goed gegaan...
Al dacht ik vannacht, tijdens een flinke onweersbui, dat mijn eten eruit zou komen. Ook was ik bang dat we zouden weg spoelen door een tsunami. Ik hoop dat ik binnenkort gewoon lekker kan ontspannen, zoals dat hoort bij vakantie!
05 Oktober 2005 - 07:26
Rachel:
Hoi, hoi, gelukkig zijn jullie goed aangekomen.
Ja vliegen met singapore airline is inderdaad een luxe. Lekker je eigen tv- scherm in de stoel en ook redelijk goed eten niet waar? Trouwens over het ijs gesproken bij de mac kun je dit gewoon nemen...D
Denk wel aan de ijsblokjes die ze bij je frisdrank doen op het teras.
Over het eten betreft, Werner zei later nog tegen mij het is goed dat ze er opletten, maar in Singapor valt dit goed te doen. Nou Susan & Arjan probeer een beetje te genieten en te ontspannen. Veel plezier met het ontdekken van Singapor. -
05 Oktober 2005 - 07:33
Eefje:
Hallo,leuk om ook jullie verhalen te lezen kan ik in ene door.Ik ga mijn ouders zaterdagnacht ophalen van schiphol en anders had ik moeten afkicken van leuke reisverhalen.Heb je nog vodka meegenomen?Mijn ouders hebben nl nergens last van gehad.
Lekker genieten de stad en de zee natuurlijk. Veel plezier!
Groetjes Eefje -
05 Oktober 2005 - 10:38
Bert:
Tipje: check de dierentuin in Singapore! Ze hebben ook een avond-safari. -
05 Oktober 2005 - 15:21
Mam:
Hoi wereldreizigers...
Fijn zo luxe vliegen want het duurt ook lang he wel een nintendo aan boord toch? Lekker even bijkomen van alles en Singapore zien, ben benieuwd. Tsunami's komen gewoonlijk niet elke dag voor hoor dus ik hoop dat jullie een beetje snel wennen aan eten, weer en jetlek en dus van vakantie kunnen genieten. -
05 Oktober 2005 - 16:40
Marijke:
Hey Suus en Arjan,
Fijn dat de vlucht goed is gegaan. Het zal idd een hele zit zijn geweest. Maar je bent er, echt gaaf! Leuk dat jullie ook meteen een berichtje hebben geschreven. En zoals je ziet word er ook terug geschreven want we zijn allemaal erg benieuwd naar jullie verhalen! Zo te lezen hebben jullie het nu al goed, op de spanning na dan, haha :-)
We schrijven snel weer en alvast een goede doorvlucht.
Liefs Marijke (je zusje) -
05 Oktober 2005 - 19:54
Danielle:
Hallo, Fijn dat jullie zo goed zijn aangekomen. Ik vind het leuk dat jullie meteen al iets geschreven hebben, voor ons. Want ik ben erg benieuwd hoe het met jullie is op vakantie.
Dus geniet er zo veel mogelijk van en ik wacht op weer een berichtje van jullie. -
05 Oktober 2005 - 20:46
Pieter En Judith:
Hallo, hallo vakantiegangers. Blij om te horen dat jullie goed aangekomen zijn. Alleen foto zonder titel, hadden we ook geraden waar het over ging. Heerlijk relaxte start van de vakantie. Topfoto!
Wij wensen jullie nog heel veel vakantieplezier en zullen regelmatig blijven kijken naar nieuwe berichten.
Groetjes van ons -
06 Oktober 2005 - 10:23
Ingrid:
fijn dat de vlucht goed is gegaan.Geniet nu maar lekker van jullie verdiende vakantie. Liefs ingrid lak -
06 Oktober 2005 - 14:45
Eefje:
Lekker is dat he om zover van huis te zijn in een compleet andere wereld en dat je dan toch helemaal niets kunt doen. Jullie hebben groot gelijk jullie krijgen nog genoeg indrukken de komende tijd. Heel veel plezier en succes met fietsen straks.
Liefs Eefje